Egy külföldi befektető helyzete sohasem egyszerű, amikor arról van szó, hogy kire bízza a budapesti ingatlanbefektetésének a kezelését. Nagy kihívás találni olyan megbízható céget vagy személyt, aki megfelelően tudja képviselni a tulajdonos érdekeit a bérlők és a lakóközösség előtt.

A Cylothome több, mint 10 év tapasztalattal rendelkezik a lakáskezelés területén, és minden ezzel kapcsolatos kérdésben azonnali megoldást tud adni, legyen az jogi, könyvelési, vagy műszaki feladat.

Segítünk ügyfeleinknek megtalálni a megfelelő bérlőt, gondoskodunk a szerződéskötésről, az ingatlan átadás-átvételéről be- és kiköltözéskor, ellenőrizzük az ingatlan állapotát, figyelemmel kísérjük a bérleti díj és a számlák befizetésének státuszát, elvégeztetjük a szükséges javításokat és folyamatos tájékoztatást nyújtunk ügyfeleink részére a bevételeikről és kiadásaikról, valamint értesítjük az ingatlanpiacon fellépő új trendekről.

„Úgy gondoskodunk az ingatlanáról, mintha a sajátunk lenne”

 

„Már 10 éve dolgozom együtt a Cylot-csapattal, annak idején tőlük vásároltam ingatlant, amelyet szintén ők újítottak fel, és ők is kezelik a lakást. Azóta is töretlen a bizalom.”
– Georgios, vállalkozó, Ciprus
„Nehéz a budapesti befektetéssel kapcsolatos ügyeket kézben tartani, ha az ember külföldön él, így örülök, hogy rátaláltam a Cylot Home-ra. Sokat segítenek és így nem kell aggódom, ha távol vagyok Budapesttől.”
– Zsófia, nyelvtanár, USA
„Korábban sajnos nagyon rossz tapasztalatom volt a több száz lakásos portfólióval dolgozó lakáskezelő cégekkel, így a váltás mellett döntöttem. Akkor ajánlották figyelmembe ezt a céget, amelytől megkapom az általam elvárt figyelmet a lakásügyeimmel kapcsolatban.”
– Oliver projektmenedzser, Írország
„Tetszik, hogy bármilyen ingatlannal kapcsolatos kérdéssel fordulhatok a Cylot Home csapatához, legyen szó felújításról vagy adás-vételről.”
– Eleni, marketing menedzser, Görögország
„Kár, hogy az első ingatlanom felújítását és menedzsmentjét nem a Cylotra bíztam, de sebaj, azóta már több sikeres projektet lebonyolítottunk és bízom benne, hogy együtt tovább bővítjük majd a portfóliót.”
– John, befektetési tanácsadó, Egyesült Királyság

 

 

Rólunk

A Cylothome csapat több mint 10 éve foglakozik ingatlan értékesítéssel és ingatlanfejlesztéssel Budapesten.

Erősségünk, hogy ügyfeleinknek az ingatlan értékesítéstől, a felújításon és bérbeadáson át az ingatlankezelésig minden területen professzionális segítséget tudunk nyújtani.

Tovább

Social Media

Kapcsolat

 Hungarian (HU) +36 30 489 2109
 English (EN) +36 30 310 4584
 info@cylothome.com